Головна  →  Оголошення  →  30 січня 2018

Запрошуємо до участі у Координаційній раді з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації

Відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Подільської районної в місті Києві державної адміністрації розпочато формування Координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Запрошуємо до участі у Координаційній раді: представників громадських організацій національно-патріотичного спрямування (а саме: родин героїв Небесної Сотні і активісти Революції Гідності, організацій та об'єднань ветеранів і учасників антитерористичної операції на сході України тощо), військово-патріотичних і військово-спортивних клубів та організацій, громадських ініціатив, які популяризують українську мову, представників україномовних засобів масової інформації, дитячих і молодіжних друкованих видань, які висвітлюють матеріали національно-патріотичного змісту, вчених, діячів освіти, науки, культури, мистецтва, спорту та інші експертів, діяльність яких спрямована на відродження та впровадження національно-патріотичного виховання, які знаходяться в Подільському районі м. Києва.

Координаційна рада з питань національно-патріотичного виховання дітей та молоді при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації  створюється з метою активізації роботи в Подільському районі м. Києва роботи у напрямі національно-патріотичного виховання дітей та молоді та відповідно до Указу Президента України від 13.10.2015 № 580 «Про Стратегію національно-патріотичного виховання дітей та молоді на 2016-2020 роки», Указу Президента України від 12.06.2015 № 334 «Про заходи щодо поліпшення національно-патріотичного виховання дітей та молоді».

Приймаємо пропозиції кандидатур до складу Координаційної ради в електронному вигляді на електронну адресу: [email protected] до 16 лютого 2018 року.

У заявці необхідно вказати ПІБ, посаду, контактний телефон та електронну адресу. До заявки слід додати рішення керівника інституту громадянського суспільства, установи, якщо інше не передбачено їх установчими документами, про делегування представника для участі в Координаційній раді, посвідчене печаткою (у разі наявності); коротку біографічну довідку делегованого представника; коротку інформацію про результати діяльності відповідного інституту громадянського суспільства, установи у сфері національно-патріотичного виховання.

До складу Координаційної ради може бути делеговано не більше ніж по одному представнику від кожного інституту громадянського суспільства.

Довідки за телефоном: 482-51-54 (Олександра Сергіївна – головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Подільської районної  в місті Києві державної адміністрації).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024