Головна  →  Анонси  →  25 грудня 2023

До уваги мешканців ОСНів "Каштановий" та "Озерний"!

До уваги мешканців ОСНів "Каштановий" та "Озерний"!

1. Про проведення чергової звітної конференції жителів за місцем проживання органу самоорганізації населення «Вуличний комітет «Каштановий» у Подільському районі міста Києва

Повідомляємо Вас:
1. Про проведення звітної конференції жителів за місцем проживання органу самоорганізації населення «Вуличний комітет «Каштановий» у Подільському районі міста Києва яка запланована на 09.01.2024 р., початок о 17 год. 00 хв. за адресою: просп. Георгія Гонгадзе, 28-А (другий поверх), зала засідань.
2. На конференції жителів за місцем проживання органу самоорганізації населення «Вуличний комітет «Каштановий» у Подільському районі міста Києва заплановано розглянути такі питання:
2.1 Про надання звіту з діяльності ОСН «ВК «Каштановий» у 2023 році.
2.2 Про погодження плану діяльності ОСН «ВК «Каштановий» на 2024 рік.
2.3 Інші питання.


До участі у звітній конференції за місцем проживання органу самоорганізації населення «Вуличний комітет «Каштановий» у Подільському районі міста Києва запрошені уповноважені представники жителів за місцем проживання органу самоорганізації населення ОСН «ВК «Каштановий».

 

2. Про проведення чергової звітної конференції жителів за місцем проживання органу самоорганізації населення «Вуличний комітет «Озерний» у Подільському районі міста Києва

Повідомляємо Вас:
1. Про проведення звітної конференції жителів за місцем проживання органу самоорганізації населення «Вуличний комітет «Озерний» у Подільському районі міста Києва яка запланована на 05.01.2024 р., початок о 19 год. 00 хв. за адресою: просп. Георгія Гонгадзе, 28-А (другий поверх), зала засідань.
2. На конференції жителів за місцем проживання органу самоорганізації населення «Вуличний комітет «Озерний» у Подільському районі міста Києва заплановано розглянути такі питання:
2.1 Про надання звіту з діяльності ОСН «ВК «Озерний» у 2023 році.
2.2 Про погодження плану діяльності ОСН «ВК «Озерний» на 2024 рік.
2.3 Інші питання.


До участі у звітній конференції за місцем проживання органу самоорганізації населення «Вуличний комітет «Озерний» у Подільському районі міста Києва запрошені уповноважені представники жителів за місцем проживання органу самоорганізації населення ОСН «ВК «Озерний».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024