Головна  →  Анонси  →  11 січня 2024

До уваги мешканців Києва та Київщини! Анонс проєкту “Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку”

До уваги мешканців Києва та Київщини! Анонс проєкту “Дитячий садочок на дому для дітей раннього віку”

Шановні жінки Київщини,

Ми раді анонсувати вам чудову можливість взяти участь в проєкті “Дитячій садочок на дому для дітей раннього віку”. Ця ініціатива Міжнародної організації праці (МОП) спрямована на пілотування моделі організації дитячих садочків на дому, документування досвіду та розробку рекомендацій для подальшого поширення кращих практик!

Якщо ви далекоглядна жінка віком від 18 до 54 років, яка проживає в Київській або Житомирській областях й мрієте створити послуги з догляду та розвитку дітей раннього віку на дому в своїй громаді, це проєкт саме для вас! На основі конкурсного відбору буде обрано тридцять учасниць, що приєднаються до першої когорти жінок-новаторок, які формуватимуть майбутнє сфери послуг догляду та розвитку дітей раннього віку на дому в Україні.

Ця ініціатива - не просто про відкриття дитячого садочка на дому, це можливість для жінок розкрити свій потенціал завдяки інтенсивному тренінгу з підприємництва та створення дитячого садка на дому. Навчальний курс включатиме основні аспекти створення та розвитку бізнесу з догляду та розвитку дітей раннього віку на дому. Після проходження курсу найвмотивованіші п’ять учасниць отримають фінансову допомогу в гривневому еквіваленті ( до 5 000 доларів США) кожна, для відкриття свого дитячого садка на дому. А досвідчені ментори та експерти стануть наставниками й нададуть підтримку для забезпечення сталого успіху ваших послуг.

Аби долучитись заповніть гугл-форму за посиланням https://forms.gle/fWG5jZ7Y7aYJK3WP9 . Під час реєстрації поділіться своєю мотивацією, досвідом і планами щодо сприяння цілям проєкту. Заявки приймаються до 28 січня 2024 року.

Основні критерії участі:

● Жінки у віці від 18 до 54 років.

● Проживають у Київській або Житомирській областях.

● Мають пристрасть до догляду за дітьми та мріє відкрити власний дитячий садок на дому.

● Готові взаємодіяти з дітьми раннього віку, забезпечуючи їх догляд та розвиток.

● Прагнуть створити безпечне, емоційно комфортне та розвиваюче середовище.

Ключовий акцент проєкту "Дитячій садочок на дому для дітей раннього віку" це створення ДОСТУПНИХ послуг з догляду і розвитку для дітей раннього віку. Важливо, аби майбутні послуги, які створять фіналістки проєкту були доступні для широкої кількості жінок, які можуть не мати достатніх фінансових ресурсів. Зареєструйтеся зараз та станьте частиною першопрохідців, які трансформують сферу догляду за дітьми в Київській та Житомирській областях.

Для запитань та роз'яснень, будь ласка, звертайтеся до нас за адресою: [email protected]

Навчання і конкурс грантів проводяться в межах проєкту “Дитячій садочок на дому для дітей раннього віку” за ініціативи Міжнародної організації праці (МОП) та впроваджується Всеукраїнським фондом "Крок за кроком".

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024