Головна  →  Новини  →  2 травня 2024

Презентація концепції мережі громадських просторів Vcentri HUB

Презентація концепції мережі громадських просторів Vcentri HUB

1 травня 2024 року керівництву та представникам структурних підрозділів Подільської районної в місті Києві державної адміністрації була представлена презентація концепції мережі громадських просторів Vcentri HUB.

Дану концепцію презентували Перший заступник директора Департаменту суспільних комунікацій виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Дмитро Рубан та Тетяна Черпак начальник Управління розвитку громадської активності та співпраці з неурядовими організаціями.

Відкритий громадський простір «Vcentri HUB» — це майданчик для взаємодії влади, громади, представників освітнього середовища, соціально відповідального бізнесу  та міжнародних партнерів; інструмент для розвитку партисипації, ресурсної підтримки і розвитку активних громадян та їхніх організацій.

Відкриття Vcentri HUB у Подільському районі стане вікном для активної громадської спільноти, де можна отримати консультації з будь-яких інструментів участі, долучитися до міських ініціатив, провести громадські обговорення чи інші важливі заходи.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024