Головна  →  Новини  →  22 квітня 2024

Творча зустріч у літературно-музичній вітальні «Крила»

Творча зустріч у літературно-музичній вітальні «Крила»

14 квітня у літературно-музичній вітальні «Крила» бібліотеки на Вишгородській відбулась надихаюча творча зустріч «Все, що душа довірила словам...»

Кожен вірш – це сповідь поета, дотик до душі, де родина, любов і квітуча, але зранена війною Україна. Микола Соболь вражав надзвичайно потужною і милозвучною поезією «Здолаємо», «Не вбий», «Кожному своє», «Павутинка надії», пронизаною високим духом патріотизму та щирістю почуттів. Тетяна Іванчук дарувала присутнім чуттєву, легкокрилу і глибоку поезію із відлунням віри, надії і любові. Тетяна Шпичук зачаровувала своєю проникливою поезією «Вікна вагона», «Треба ж було», рядки яких наповнені особливою енергетикою багатобарвного цвіту поетичного слова. Зінаїда Шкавро читала вірші, де представлено життя як воно є, рядки про долі кожного українця і роль кожного в цьому житті. Олександр Курись поділився таємницями створення сюжетів своїх історичних романів, в яких вигадка тісно переплетена з дійсністю, про дослідження минулих подій, співставлення фактів з реаліями. Валентина Швежикайте окрилювала серця своєю ніжною і романтичною поезією «Париж», «Моя Оранта», «А в Києві Лондон», «Шрифт Брайля» та оповіданням «Селезень», де йшлося про мрії, надії, сподівання і любов... Валентина Гайдар прочитала вірш, який був написаний в Німеччині про Україну, про те, що болить наразі багатьом українцям. Наступна зустріч в літературно- музичній вітальні запланована на 19 травня, 12:00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024