Головна  →  Новини  →  9 грудня 2021

Члени Громадської ради підбили підсумки роботи за 2021 рік

Члени Громадської ради підбили підсумки роботи за 2021 рік

8 грудня відбулось підсумкове у 2021 році засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації у онлайн-форматі (платформа Zoom). Члени Громадської ради проаналізували виконання завдань, передбачених планом роботи на 2021 рік, та ухвалили рішення надати звіти про результати діяльності профільних комітетів Громадської ради до 25 грудня поточного року.

Окрім того, обговорили питання щодо проблем вакцинації проти COVID-19, відзначення Міжнародного дня волонтера та участі у заходах з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, що відбудуться 14 грудня о 10.00 біля пам’ятного знаку «До 25-х роковин Чорнобильської катастрофи» та пам’ятного знаку учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС (вул. Кирилівська, 99), а також біля Національного музею «Чорнобиль» (пров. Хорива, 1).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024