Головна  →  Новини  →  29 червня 2021

25 червня відбулись установчі збори щодо формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

25 червня відбулись установчі збори щодо формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

25 червня 2021 року відбулися установчі збори делегованих представників інститутів громадянського суспільства щодо формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації на 2021 -2023 роки.

Під час засідання шляхом голосування було обрано голову установчих зборів – Кошару Андрія Володимировича, громадська організація «Рух Змін», та секретаря установчих зборів – Гребенчукову Альону Сергіївну, Подільська районна організація Товариства Червоного Хреста України в м. Києві.

На засіданні пройшли реєстрацію 15 делегованих представників від організацій громадянського суспільства.  Відповідно до Типового положення про громадську раду, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 квітня 2019 року № 353 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 року № 996», якщо кількість кандидатів до складу громадської ради дорівнює або менше її кількісного складу (не може становити більше ніж 35 осіб), то рейтингове голосування на установчих зборах не проводилося. У такому разі всі кандидати, які присутні на засіданні Установчих зборів, вважаються обраними до складу громадської ради.

За результатами засідання буде підготовлено протокол та на підставі протоколу Установчих зборів буде затверджено склад Громадської ради у строк, що не перевищує 30 календарних днів з дати проведення Установчих зборів.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024