Головна  →  Новини  →  22 квітня 2021

Відбулось розширене засідання Громадської ради, присвячене 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи

Відбулось розширене засідання Громадської ради, присвячене 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи

21 квітня 2021 року засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулось у форматі ZOOM-конференції.

Засідання розпочали з хвилини мовчання в пам’ять голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктора Смирнова, життя якого трагічно обірвалося 16 квітня через ускладнення від коронавірусу.

На передодні 35-х роковин Чорнобильської катастрофи члени Громадської ради вшанували пам’ять учасників ліквідації та жертв однієї з найстрашніших катастроф за часів існування людства, яка й досі озивається пекучим болем і стражданнями у багатьох родинах.

Зважаючи, що питання передачі на баланс міста будівлі Гостинного двору - пам’ятки архітектури місцевого значення, яка перебуває в аварійному стані, досі не вирішено, члени Громадської ради прийняли рішення вкотре звернутися до органів державної влади з вимогою скорішого завершення передачі його до комунальної власності з метою порятунку та реставрації.

Також обговорили організаційні питання, зокрема проєкт звіту роботи Громадської ради за І півріччя 2021 року.

У зв’язку з початком роботи ініціативної групи з підготовки установчих зборів із формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації на 2021-2023 роки, засідання чинної Громадської ради будуть проводитись у разі надходження нагальних питань. Інформацію про заплановане засідання буде анонсовано на офіційному вебсайті (вебпорталі) Подільської райдержадміністрації.

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду в рамках роботи фахових Комітетів Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024