Головна  →  Новини  →  1 квітня 2021

Громадська рада при Подільській РДА не припиняє роботу в умовах пандемії

Громадська рада при Подільській РДА не припиняє роботу в умовах пандемії

Зважаючи на карантинні обмеження, 31 березня засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбулось в онлайн-форматі.

Обговорили організаційні питання та порядок створення ініціативної групи з підготовки установчих зборів із формування нового складу Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації на 2021-2023 роки, проведення яких планується 25 червня поточного року.

Також Комітет з соціальних питань малозахищених та потребуючих верств населення презентував проєкт Положення про реалізацію спільної з Міжнародним благодійним фондом Сергія Радонежського районної програми «Пункт гарячого харчування для бездомних у Подільському районі». Для реалізації програми передбачається залучення студентів Київського вищого професійного училища водного транспорту, які у рамках виробничої практики готуватимуть гарячі страви для бездомних. Члени Громадської ради одноголосно підтримали соціальну ініціативу.

За результатами засідання буде підготовлено протокол для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке планується провести 21 квітня 2021 року о 15.00. Варто зазначити, що наступне засідання буде присвячено 35-м роковинам Чорнобильської катастрофи.

Звертаємо увагу, що у зв'язку зі складною епідемічною ситуацією засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації проходять в онлайн-форматі мобільного додатку «Вайбер». Взяти участь у засіданні можна, відправивши повідомлення з номером мобільного телефона на email: [email protected], до дати зазначеної в анонсі події на офіційному вебсайті (вебпорталі) Подільської райдержадміністрації: https://podil.kyivcity.gov.ua.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024