Головна  →  Новини  →  16 серпня 2018

Віктор Смирнов під час оперативного штабу: «Район треба прибрати терміново, всі комунальні служби повинні працювати злагоджено та допомагати одна одній, не зважаючи на те, де чия балансова територія»

Віктор Смирнов під час оперативного штабу: «Район треба прибрати терміново, всі комунальні служби повинні працювати злагоджено та допомагати одна одній, не зважаючи на те, де чия балансова територія»

16 серпня голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

На початку засідання голова району зосередив увагу присутніх на терміновій необхідності подолання наслідків негоди, що сталася уночі. З цього питання директор КП ШЕУ Подільського району Олег Хмарський доповів, що бригади комунального підприємства працюють над ліквідацією наслідків зливи з 3:30 ранку на вул. Кирилівській, Олени Теліги, Нижній Вал, Костянтинівській, Петра Сагайдачного, Покровській, на мікрорайонах Куренівка, Виноградар. Допомогу у цьому їм надають працівники КП ШЕУ Деснянського та Дніпровського районів.

«Район треба прибрати терміново, всі комунальні служби повинні працювати злагоджено та допомагати одна одній, не зважаючи на те, де чия балансова територія. До кінця доби треба розчистити нанесення грунту на дорогах та трамвайних коліях», - зауважив Віктор Смирнов.

Також у ході засідання оперативного штабу обговорили питання щодо підготовки до опалювального сезону. Як доповів в.о. начальника управління житлово-комунального господарства Валерій Кухарчук, реєстрація актів готовності відбувається згідно з графіком, вже отримано 186 актів готовності житлових будинків комунальної власності, усього до початку опалювального сезону необхідно отримати 722 акти.

Крім того, обговорили звернення мешканців району щодо санітарного стану сходових клітин у житлових будинках, питання щодо покосів сухостою, ліквідації розриттів та інше.

За результатами розгляду порядку денного голова району надав доручення для відповідного виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024