Головна  →  Новини  →  18 липня 2018

У І півріччі 2018 року на промислових підприємствах Подільського району створено 106 нових робочих місць

У І півріччі 2018 року на промислових підприємствах Подільського району створено 106 нових робочих місць

Промисловий комплекс Подільського району налічує 74 підприємства - за статистичним визначенням підприємства «великого кола» різногалузевого призначення з середньообліковою чисельністю 10088 осіб (11,4% до загальної чисельності працівників міста, зайнятих в промисловості).

За січень-травень 2018 року промислові підприємства району реалізували продукції на суму 9 млрд 946,1 млн грн, що на 1 027,3 млн грн (на 11,5%) більше, ніж за відповідний період 2017 року.

За обсягами реалізації район посів 3 місце серед районів міста Києва. Питома вага реалізованої промислової продукції Подільського району складає 12,8% від обсягів реалізації по м. Києву.

За січень-травень 2018 року обсяг реалізованої промислової продукції в розрахунку на 1 особу населення в Подільському районі складає 49538,9 грн і є одним із кращих показників серед районів міста Києва (3 місце).

Обсяг реалізованої промислової продукції в розрахунку на одного працюючого в промисловій діяльності за січень-травень 2018 року складає 985,9 тис. грн, що на 12,4% більше показника по м. Києву, Подільський район посів 3 місце серед інших районів міста.

У І півріччі 2018 року, в порівнянні з відповідним періодом 2017 року, збільшився обсяг реалізованої промислової продукції на підприємствах наступних галузей:

- харчової промисловості;
- виробництва неметалевої та мінеральної продукції;
- машинобудування;
- інші підприємства.

Впродовж січня-червня 2018 року освоєно нові види продукціїна таких підприємствах району, як:

- ПрАТ «Київхліб»;
- ПАТ «Фармак»;
- ПАТ «Київський суднобудівний-судноремонтний завод»;
- ПАТ «Київполіграфмаш»;
- ТОВ «МПС Україна»;
- ТОВ «Карара».

Протягом І півріччя 2018 року впроваджено енергозберігаючих та ресурсозберігаючих технологійна: ТОВ «Столичний млин», ПАТ «Фармак»,
ПрАТ «Завод «Кузня на Рибальському», ПАТ «Київхліб», ПАТ «Київполіграфмаш».

Впродовж звітного періоду промислові підприємства району, такі як: ПАТ «Фармак», ТОВ «Столичний млин», ПАТ «Київполіграфмаш», ПАТ «Київхліб» та інші, підтримували зовнішньоекономічні зв’язки та здійснювали зовнішньоторговельні операції з країнами СНД, Європи та Азії. Так, за останніми статистичними даними, обсяг реалізованої промислової продукції за межі України за січень-травень 2018 року складає 2401,8 млн грн, Подільський район посів 2 місце серед інших районів міста.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024