Головна  →  Оголошення  →  12 квітня 2024

До уваги надавачів соціальних допомог усіх форм власності.

Управління соціального захисту населення Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (далі – Управління) продовжує роботу щодо збору інформації від надавачів соціальних послуг для визначення потреб населення району у соціальних послугах відповідно до наказу Міністерства соціальної політики України від 19.04.2023 № 130-Н «Про затвердження Порядку визначення потреб населення адміністративно-територіальної одиниці/територіальної громади у соціальних послугах» (далі – Порядок).

Порядком передбачено організацію визначення потреб населення у соціальних послугах під час дії на території України надзвичайного або воєнного стану підчас якого данні подаються за формами наведеними у додатках 8 та 9.

Враховуючи викладене інформуємо про необхідність подання даних надавачами соціальних послуг згідно з додатками 8 та 9 за період з 01.05.2024 по 01.05.2024 до Управління не пізніше 25.04.2024.

Звертаємо увагу, якісно визначена потреба населення в соціальних послугах дає можливість своєчасно сформувати соціальне замовлення та місцеві програми соціально-економічного розвитку. Вчасно надана соціальна послуга дозволяє допомогти особі/сім'ї подолати складні життєві обставини, мінімізувати для особи/сім'ї негативні наслідки складних життєвих обставин, підтримувати їх, допомогти включитись у громаду.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024