Головна  →  Новини  →  23 травня 2018

Подільський район готується до фіналу Ліги чемпіонів та Дня народження столиці (фото)

Подільський район готується до фіналу Ліги чемпіонів та Дня народження столиці (фото)

Цього року святкування Дня Києва та Дня столиці, а також проведення фіналу Ліги чемпіонів відбуватимуться майже одночасно. Тому, з цього приводу сьогодні, 23 травня, під час наради на Андріївському узвозі голова райдержадміністрації Валентин Мондриївський разом з керівниками структурних підрозділів перевірив стан благоустрою центральної частини району.

«Загальна ситуація з благоустроєм, прибиранням та вивозом сміття в центральній частині району - в межах норми, але маємо розуміти, що цими вихідними до нас знову завітає багато гостей та відпочиваючих, тому тримаємо ситуацію на постійному контролі», - дав доручення Валентин Мондриївський.

Так, на Андріївському узвозі відбудеться фестиваль мистецтв, а також низка заходів у різних локаціях, присвячених місту.

Нагадаємо, цього року День Києва та День столиці відзначатимуть 27 травня – після проведення фіналів Ліги чемпіонів УЄФА.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024