Головна  →  Новини  →  5 травня 2017

Валентин Мондриївський: «Наше завдання - інформувати мешканців про кожен крок, зроблений на шляху реалізації проектів-переможців Бюджету участі» (фото)

Валентин Мондриївський: «Наше завдання - інформувати мешканців про кожен крок, зроблений на шляху реалізації проектів-переможців Бюджету участі» (фото)

4 травня у Подільській райдержадміністрації відбулася нарада з керівниками структурних підрозділів відповідальними за реалізацію громадських ініціатив, котрі стали переможцями в рамках Бюджету участі 2016 року.

Начальник фінансового управління Лариса Кабанець доповіла, що станом на 04.05.2017 року по 8 громадським проектам в системі Prozorro проведено допорогові закупівлі та укладено договори на виконання робіт по їх реалізації на загальну суму 6 079,1 тис.грн. з них:

- по реалізації 6-ти громадських проектів, що передбачають капітальні ремонти клубів за місцем проживання, то у всіх закладах проведено заміну вікон та розпочато ремонтні роботи покрівлі, фасаду, внутрішніх приміщень. У клубі «Лідер» на просп. Г.Гонгадзе 32-Г вже завершується проведення робіт;
- по реалізації проекту «Лікування пам'ятки природи "Дуб Шевченка" в парку «Березовий Гай»: укладено договір з переможцем закупівель та розпочато роботи;
- по реалізації проекту «Капітальний ремонт шкільного стадіону ЗНЗ № 63»: укладено договір на проведення робіт з капітального ремонту;
- по проекту громадського бюджету № 174 «Освітлення парку між житловим мікрорайоном та метро «Сирець» від КП "Київміськсвітло": отримано технічні умови на проектування електромереж зовнішнього освітлення, у системі Prozorro оголошено процедуру закупівлі на проектні роботи;
- по проекту громадського бюджету № 115 «Капітальний ремонт спортивного майданчика по вул. Світлицького 35-Б»: здійснена процедура закупівлі в системі Prozorro, триває укладення договору з переможцем закупівлі.

«Ми підготували детальну презентацію по кожному проекту, який реалізовується в Подільському районі, щоб всі охочі мали можливість ознайомитися з кожним етапом втілення ідей переможців Бюджету участі», - зауважила Лариса Кабанець.

Валентин Мондриївський, підсумовуючи почуте, дав доручення оперативно висвітлити презентаційний матеріал на сайті райдержадміністрації та системно інформувати громадськість щодо перебігу реалізації проектів.

«Кожен з проектів проходить довгу документальну процедуру, без якої ніяк неможливо обійтися – це розуміють всі виконавці, але мешканців району цікавить не цей процес, а бачення того, що проект реально реалізується, тобто йдуть роботи на об’єкті. І з цього питання до мене неодноразово звертаються подоляни. На жаль, цей етап майже останній у всьому ланцюгу його втілення. Тому, наше завдання – інформувати мешканців про кожен крок, зроблений на шляху реалізації проектів-переможців Бюджету участі. Щоб вони розуміли, що робота ведеться щодня», - дав доручення голова району.

Реалізація проектів-переможців громадського бюджету у 2017 році у Подільському районі м.Києва (презентаційні матеріали)

Нагадаємо, Департамент суспільних комунікацій спільно з громадськими активістами проводять онлайн-опитування «Як розповісти киянам про можливості Бюджету участі?». Пройти опитування – за посиланням.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024