Головна  →  Новини  →  16 грудня 2016

Партнерство заради рівності (фото)

Партнерство заради рівності (фото)

За ініціативи ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА», МБФ «Альянс громадського здоров’я» спільно з Громадською радою Подільської районної в місті Києві державної адміністрації 14 грудня відбувся круглий стіл «Партнерство заради рівності».

Зі вступною презентацією про поняття гендеру та основи гендерної політики виступив представник ГО «Вектор прав людини» Олег Зайцев. Представник ВБО «КОНВІКТУС УКРАЇНА» Тетяна Бєглова розповіла про застосування гендерно-чутливого підходу у сфері надання ВІЛ-послуг. Також представник ГО «Фундація «Гармонізоване суспільство» Наталія Грищенко доповіла про гендерно-чутливий підхід у сфері надання послуг постраждалим від торгівлі людьми.

Усі учасники круглого столу активно долучились до обговорення питання надання якісних гендерно-чутливих послуг населенню.

За результатами круглого столу підписано Меморандум про партнерство та співпрацю у сфері забезпечення рівноправного доступу до гендерно-чутливих і якісних послуг в Україні між ВБО «КОНВІКТУС Україна», Громадською радою при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації та ГО «Фундація «Гармонізоване суспільство».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024