Головна  →  Новини  →  3 листопада 2016

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

2 листопада відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

До членів Громадської ради звернулись мешканці будинків, розташованих на вулицях Копилівська та Сирецька, біля ПАТ «Київський вітамінний завод», з проханням допомогти у вирішенні питання щодо цілодобового монотонного шуму від заводу. Виступила представник від ПАТ «Київський вітамінний завод» Оксана Синах, яка зазначила, що про скарги мешканців вони знають. І щоб вирішити це питання та покращити умови проживання мешканців, на даний час укладена угода з організацією щодо встановлення шумоізолюючих екранів.

З метою взяття даного питання на контроль вирішили створити робочу групу на чолі з головою комітету з питань екології та туризму Громадської ради Олексієм Коваленком.

На засідання Громадської ради завітав депутат Київської міської ради Антон Дрепін, який розповів про результати своєї роботи та плани на майбутнє.

Обговорили поточні питання.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 16 листопада 2016 року о 15.00.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024