Головна  →  Новини  →  7 жовтня 2016

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

5 жовтня відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

На засідання завітав військовий комісар Подільського районного у місті Києві військового комісаріату Олексій Привала,  який ознайомив присутніх з умовами організації підготовки та проведення призову громадян України на строкову військову службу. Звернувся з  проханням допомогти довести до свідомості громадян Подільського району важливість проходження строкової служби та її переваг.

Виступив начальник відділу з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Олена Онофрійчук з інформацією про роботу електронної системи «Громадський проект», завдяки якій кожен киянин може подати свій проект розвитку міста.  Вона розповіла процедуру подачі проектів та запросила усіх присутніх долучатись до гарної ідеї, подавати свої проекти та робити місто таким, яким вони хочуть його бачити.

Також на засіданні було прийнято рішення про проведення круглого столу з питань освіти.

Розглянули інші поточні питання.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 19 жовтня 2016 року о 15.00.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024