Головна  →  Новини  →  9 вересня 2016

7 вересня відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

7 вересня відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

Засідання розпочалось з розгляду питання про початок 2016-2017 навчального року в закладах освіти Подільського району. Дане питання зацікавило всіх присутніх, тому було вирішено зробити детальний аналіз про початок роботи освітніх закладів району на наступному засіданні.

Активну діяльність веде робоча група з питання ботанічної пам’ятки  природи «Дуба Шевченка» за адресою: вул. Вишгородська, 7 (парк «Березовий Гай»). На підставі проведених комісійних обстежень направлено запити до науково-дослідних установ. Висновки фахівців та можливі комплекси заходів із збереження дерева планують оголосити під час громадських слухань стосовно подальшого утримання пам’ятки природи.

Значну увагу на засіданні було приділено проблемам стихійної торгівлі, а саме її наслідкам - порушенню благоустрою території.

На засідання завітала керівник проекту цифрового планетарію «Атмосфера 360», Козаківська Ольга Анатоліївна, яка розповіла про намір відкрити планетарій на базі сучасних 3D-технологій з метою здійснення освітнього проекту для дітей в Подільському районі.

Важливі питання винесли на обговорення і присутні мешканці району. Мова йшла про можливі незаконні забудови, зокрема на вул. Нижньоюрківській, 2, та про те як запобігти настанню автомобільних аварій на розі вулиць Межигірської і Юрківської, які, за словами мешканців, в зазначеному місці трапляються досить часто. Громадська рада вирішила створити робочу групу з метою вивчення даного питання та прийняття подальших рішень.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 21 вересня 2016 року о 15.00.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024