Головна  →  Новини  →  21 квітня 2016

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

20 квітня відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації, до якого долучилися і лідери шкільного самоврядування району.

На засіданні обговорили питання щодо стану ліфтового господарства району. Заступник директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Подільського району м. Києва» Ігор Сеніч проінформував про ситуацію, яка склалася з ліфтами у житловому будинку за адресою вул. Василя Порика, 7-А. Повідомив також про стан ліфтового господарства Подільського району в цілому.

Голова Громадської ради Тарас Білінський розповів про засідання Координаційного комітету Громадських рад при районних в місті Києві державних адміністраціях, яке відбулось 19 квітня 2016 року та питання, що піднімались.

З питанням щодо оздоровлення дітей-інвалідів, які не в змозі обслуговувати себе, долучилася до обговорення голова громадської організації «Жіноча Надія» Олена Гончар.

Розглянули інші поточні питання.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 4 травня 2016 року о 15.00.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024