Головна  →  Новини  →  7 квітня 2016

6 квітня відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)

6 квітня відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації (фото)
 
На засіданні обговорили можливі напрямки співпраці Громадської ради з молодіжними інститутами громадянського суспільства та активною молоддю району. Начальник відділу з виховної роботи, охорони праці управління освіти райдержадміністрації Валентина Кузьменко підтримала ініціативу щодо залучення молоді до роботи у цікавих проектах. Вирішили зустрітися з лідерами учнівського самоврядування, поспілкуватись і визначити шляхи та напрямки майбутньої взаємодії з молоддю.
 
Член громадської організації «Інвалідів та малозахищених верств населення «Благодія» Юрій Ляшенко звернувся з питанням щодо проблем підтримки та реабілітації інвалідів. В ході обговорення вирішили на наступне засідання запросити начальника управління праці та захисту населення району з метою глибшого вивчення рівня соціальної захищеності та поінформованості осіб з обмеженими можливостями.
 
Також на засідання завітали представники громадської організації «Зробимо Україну чистою». Олександра Рукіна розповіла про діяльність організації, метою якої є виховання у громадян дбайливого ставлення до життєвого простору, потреби підтримання чистоти й комфорту у спільній домівці – Україні. Запросила всіх долучитись 23 квітня до наймасштабнішої щорічної екологічної акції «Зробимо Україну чистою разом!».
 
Обговорили і інші поточні питання.
 
За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 20 квітня 2016 року о 15.00.
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024