Головна  →  Новини  →  12 березня 2016

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

11 березня відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації.

На засіданні заслухали голову комітету з питань екології та туризму Олексія Коваленка та Ігоря Мельника - голову комітету з гуманітарних питань, культурно-освітніх проблем, охорони здоров’я, спорту, молодіжної політики та збереження культурної спадщини щодо проведеної роботи в минулому році та перспективних планів роботи комітетів у 2016 ріці.

Також голови комітетів висловили подяку за тісну та плідну співпрацю комунальному підприємствупо утриманню зелених насаджень Подільського району і розповіли про плани щодо подальшого втілення проектів з озеленення та впорядкування місць відпочинку.

Обговорили питання щодо надання громадським організаціям в оренду приміщень на пільгових умовах та вирішили звернутись до голови району з метою отримання повної інформації про орендовані приміщення.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024