Головна  →  Новини  →  25 лютого 2016

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

24 лютого відбулось чергове засідання Громадської ради при Подільській райдержадміністрації. Важливим питанням порядку денного було роз’яснення головою громадської організації «Фундація «Гармонізоване суспільство» Наталією Грищенко  поняття «торгівлі людьми» згідно з міжнародним та національним законодавством. Вона розповіла про процедуру надання допомоги особам, які постраждали від торгівлі людьми.

На засіданні був присутній представник ТОВ «Модірас ЛТД» Артем Антипов, який звернувся до громадськості району з проханням підтримати розміщення літнього майданчику ресторану «Vero Vero» біля фонтану у Почайнинському сквері.

Питання щодо можливості та доцільності відзначення 95-річчя Подільського району та проведення конкурсу «Подолянин року» також обговорили на засіданні.

Розгляд звітів роботи комітетів Громадської ради вирішили перенести на наступне засідання.

За результатами засідання буде підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 09 березня 2016 року о 16.00.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024