Головна  →  Новини  →  16 липня 2015

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

Відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті києві державній адміністрації (фото)

15 липня 2015 року відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації. На засіданні обговорювали питання щодо створення профільних комітетів. Прийняли рішення про чотири блоки, а саме: силовий, економічний, соціальний, гуманітарний. В межах зазначених блоків будуть сформовані комітети за  напрямками роботи Громадської ради.

На засіданні виступила головний спеціаліст по взаємодії з правоохоронними органами Подільської райдержадміністрації Тетяна Мартиненко, яка повідомила, що на даний час проводиться пошук кандидатів у народні засідателі та присяжні Подільського районного суду міста Києва. Тетяна Ігорівна надала інформацію щодо основних вимог до кандидатів та запропонувала долучитись до пошуку відповідних осіб.  

Також наприкінці засіданні було розглянуто звернення від Громадської ради при Київській обласній державній адміністрації, громадської організації «Жіноча Надія» та дитячого клубу «ІСКРА».

За результатами засідання підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному засіданні Громадської ради, яке відбудеться 22 липня 2015 року о 15.00.

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024