Головна  →  Новини  →  13 липня 2015

Валентин Мондриївський привітав новообраних членів Громадської ради (фото)

Валентин Мондриївський привітав новообраних членів Громадської ради (фото)

10 липня 2015 року відбулось засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації. Валентин Мондриївський привітав новообраних членів Громадської ради та побажав плідної співпраці в інтересах територіальної громади Подільського району. 

«Сподіваюсь, що прозорість, відкритість та відповідальність органів виконавчої влади спільно з громадською активністю стане основою нашої співпраці та допоможе ухвалювати ефективні рішення з урахуванням громадської думки на користь Подільського району та його жителів», - зауважив Валентин Миколайович.   

Головним питання порядку денного було розроблення Положення про Громадську раду, яка діятиме протягом 2015-2017 років та визначення кількості і напрямків діяльності комітетів, як робочих органів Громадської ради. За результатами засідання підготовлено протокол доручень для подальшого опрацювання та розгляду на наступному зібранні.

Нагадуємо, наступне засідання Громадської ради при Подільській районній в місті Києві державній адміністрації відбудеться 15 липня 2015 року о 15.00 в приміщенні Подільської районної в місті Києві державної адміністрації (Контрактова площа, 2; 9к.). 

Переглянути всі фото

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024