Головна  →  Оголошення  →  11 грудня 2023

Каталог «Експортери міста Києва 2023»

Каталог «Експортери міста Києва 2023»

В рамках виконання заходів Комплексної міської цільової програми сприяння розвитку підприємництва, промисловості та споживчого ринку на 2019 – 2023 роки Департаментом промисловості та розвитку підприємництва виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) підготовлено електронну версію каталогу «Експортери міста Києва 2023» на українській та англійській мовах.

До каталогу увійшла інформація про 126 столичних промислових підприємств-експортерів, які представляють всі галузі переробної промисловості м. Києва.

16.11.2023 року Vcentri Hub відбулася презентація каталогу Експортери міста Києва 2023.

В умовах війни столичні підприємці та промисловці продовжують працювати, сплачувати податки до міського бюджету та забезпечувати робочі місця. Експортоорієнтований столичний бізнес позитивно впливає на валютні ресурси та загальноекономічну ситуацію у країні.

Економіка Києва, міста з великим людським, інтелектуальним, виробничим, науковим та логістичним потенціалом, завжди характеризувалась високим рівнем розвитку галузей машинобудування, точного приладобудування, легкої та переробної промисловостей, а також наданням широкого спектру послуг.

Ознайомитися з каталогом можна за посиланням: завантажити

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024