Головна  →  Оголошення  →  30 листопада 2023

До уваги мешканців! Початок проведення громадського обговорення!

До уваги мешканців! Початок проведення громадського обговорення!

Повідомлення про початок проведення громадського обговорення про присвоєння загальноосвітньому навчальному закладу «Спеціалізована школа № 193 з поглибленим вивченням української мови і літератури» імені Олега Мудрака

Олег Васильович Мудрак, випускник школи № 193. Закінчив Національний авіаційний університет за спеціальністю «Телекомунікації». В 2014 році вступив до лав добровольчого батальйону «Азов».

У 2015 році він перебував на дійсній військовій службі в окремому загоні спецпризначення «Азов» військової частини № 3057 Національної гвардії України, м. Маріуполь. У червні 2015 року Мудраку О.В. надано статус учасника бойових дій.

У період з 06.02.2015 по 13.01.2020 безпосередньо брав участь в АТО, забезпеченні її проведення і захисті незалежності суверенітету та територіальної цілісності України.

З початком повномасштабної війни з Росією, він знаходився в Маріуполі, захищав «Азовсталь» та вийшов у полон разом з побратимами, з якого повернувся у вересні 2022 року по обміну полоненими.

21.02.2023 серце Мудрака О.В. перестало битися у віці 35 років.

За час проходження військової служби отримав декілька нагород (медаль «Захиснику Вітчизни», орден «За оборону країни», почесну відзнаку «За оборону Маріуполя», знак МВС – медаль «Захиснику Маріуполя», відзнаки «Козацький хрест» ІІІ та ІІ ступенів, орден «Богдана Хмельницького ІІІ ступеня та інші).

Посилання на початок громадського обговорення: /content/povidomlennya-pro-pochatok-provedennya-gromadskogo-obgovorennya-pro-prysvoiennya-zagalnoosvitnomu-navchalnomu-zakladu-specializovana-shkola--193-z-poglyblenym-vyvchennyam-ukrainskoi-movy-i-literatury-imeni-olega-mudrak.html

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024