Головна  →  Оголошення  →  23 листопада 2023

До уваги мешканців району!

До уваги мешканців району!

В умовах повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України значно більша кількість людей, які потребують підтримки та допомоги в отриманні соціальних послуг, особливо це стосується найбільш вразливих категорій населення. Тому державою залучені громадські організації для спільної взаємодії в цьому напрямі, фінансуючи надання соціальних послуг. Враховуючи зазначене, за результатом проведення конкурсу у 2023 році Фондом соціального захисту осіб з інвалідністю визначено 4 переможці конкурсу (громадських об’єднань осіб з інвалідністю). Серед переможців які надають послуги в місті Києві визначено дві організації.

Громадська організація «Всеукраїнська організація осіб з інвалідністю зі слухом « Українське товариство глухих УТОГ» - надання соціальної послуги соціалізація та інтеграція осіб з інвалідністю, які мають порушення слуху та є жестомовними, з соціальною послугою перекладу жестовою мовою.

Громадська організація «Всеукраїнська громадська організація осіб з інвалідністю «Інститут реабілітації та соціальних технологій» - надання соціальної послуги сприяння працевлаштуванню через допомогу в пошуку роботи.

Додатково зазначаємо, що кошти з державного бюджету на фінансову підтримку будуть спрямовані переможцям конкурсу на осіб, які мають право отримувати соціальну послугу на безоплатній основі, зокрема:

особам, які постраждали від торгівлі людьми;

особам, які постраждали від домашнього насильства;

дітям з інвалідністю та дітям з переліком захворювань,;

особам з інвалідністю I групи;

дітям-сиротам, дітям, позбавленим батьківського піклування, особам з їх числа віком до 23 років;

сім’ям опікунів, піклувальників, прийомним сім’ям, дитячим будинкам сімейного типу, сім’ям патронатних вихователів;

особам, яким завдано шкоди пожежею, стихійним лихом, катастрофою, бойовими діями, терористичним актом, збройним конфліктом, тимчасовою окупацією;

особам, середньомісячний сукупний дохід яких становить менше 2-х прожиткових мінімумів.

Для отримання зазначених соціальних послуг вищевказаним категоріям осіб рекомендовано звернутися з необхідним пакетом документів до Управління (Центру) надання адміністративних послуг або безпосередньо до громадської організації яка здійснює надання вибраної послуги.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024