Головна  →  Оголошення  →  4 липня 2023

Вакансія в Подільському районному в місті Києві центрі соціальних служб

Подільський районний в місті Києві центр соціальних служб є комунальним бюджетним закладом з надання соціальних послуг в Подільському районі. 

Фахівець із соціальної роботи - робота з сім'ями і дітьми, які перебувають в складних життєвих обставинах ( включаючи домашнє насильство, невиконання батьківських обов'язків, інвалідність одного з членів сім'ї, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, які влаштовані  в сімейні форми виховання, особи з числа дітей, внутрішньо переміщені сім'ї, сім'ї учасників бойових дій, сім'ї одиноких матерів та батьків тощо). Надання соціальних послуг супроводу, представництва інтересів, консультування тощо.

В обов'язки фахівця із соціальної роботи входить постійне відвідування сімей з дітьми під час надання послуг, супроводження отримувачів, які самостійно не можуть урегулювати свої проблеми, до відповідних інстанцій району, надання консультацій фахівця із соціальної роботи, психолога та юриста для сприяння у вирішенні питань, які спричиняють складні життєві обставини; відвідування школи батьківства; участь у змістовному сімейному дозвіллі.   

Вимоги до кандидата: відповідна вища освіта (соціальний працівник, психолог, соціолог, юрист). Медична книжка. 

Кандидат повинен володіти комунікативними здібностями, бути стресостійким, толерантним, здатним до навчання, бути вільним користувачем ПК, вміти працювати з інформацією.

Центр знаходиться за адресою: вул. Копилівська, 31, м. Київ. Телефон: (044) 467-15-33, електронна пошта для зв’язку: [email protected].

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 06.05.2024