Головна  →  Новини  →  22 квітня 2015

Найближчим часом у Подільському районі запрацює ще 2 кіоски ПАТ "Київхліб"

Найближчим часом у Подільському районі запрацює ще 2 кіоски ПАТ "Київхліб"

У Подільському районі запрацює ще 2 кіоски ПАТ "Київхліб", в яких можна придбати хліб за соціальними цінами та іншу хлібобулочну продукцію, молочні продукти, кондитерські вироби тощо.

«Ця соціальна ініціатива мера Києва дуже важлива для подолян, оскільки у нас є густонаселені мікрорайони, жителі яких не завжди мають можливість відвідувати великі магазини. А купити хліб та інші необхідні продукти харчування в кіоску поруч з домівкою - це зручно, а головне - економно, зважаючи, що ціни на хліб в них фіксовані», - зауважив Валентин Мондриївський,  додавши, що у Подільському районі заплановано відкрити більше десяти таких кіосків.

Вже придбати хлібобулочну продукцію можна в кіосках за адресами: пр-т Порика, 3, пр-т Правди, 66.  Встановлені та плануються найближчим часом відкритися ще на вул. Фрунзе, 125 та пр-ті Порика, 14.

Режим роботи кіосків з 8:00 до 20:00, підвезення хліба три рази на день (8:00, 13:00, 16:00).

Нагадаємо, минулого року київська міська держадміністрація уклала інвестиційну угоду з підприємством «Київхліб». Згідно з нею, до кінця року у Києві мають з’явитися 200 кіосків, де продаватимуть хліб за фіксованими цінами, і, де незахищені верстви населення можуть купити буханець за низькою ціною. 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024