КМДА Київська міська державна адміністрація


22 квітня 2015

Найближчим часом у Подільському районі запрацює ще 2 кіоски ПАТ "Київхліб"

Найближчим часом у Подільському районі запрацює ще 2 кіоски ПАТ "Київхліб"

У Подільському районі запрацює ще 2 кіоски ПАТ "Київхліб", в яких можна придбати хліб за соціальними цінами та іншу хлібобулочну продукцію, молочні продукти, кондитерські вироби тощо.

«Ця соціальна ініціатива мера Києва дуже важлива для подолян, оскільки у нас є густонаселені мікрорайони, жителі яких не завжди мають можливість відвідувати великі магазини. А купити хліб та інші необхідні продукти харчування в кіоску поруч з домівкою - це зручно, а головне - економно, зважаючи, що ціни на хліб в них фіксовані», - зауважив Валентин Мондриївський,  додавши, що у Подільському районі заплановано відкрити більше десяти таких кіосків.

Вже придбати хлібобулочну продукцію можна в кіосках за адресами: пр-т Порика, 3, пр-т Правди, 66.  Встановлені та плануються найближчим часом відкритися ще на вул. Фрунзе, 125 та пр-ті Порика, 14.

Режим роботи кіосків з 8:00 до 20:00, підвезення хліба три рази на день (8:00, 13:00, 16:00).

Нагадаємо, минулого року київська міська держадміністрація уклала інвестиційну угоду з підприємством «Київхліб». Згідно з нею, до кінця року у Києві мають з’явитися 200 кіосків, де продаватимуть хліб за фіксованими цінами, і, де незахищені верстви населення можуть купити буханець за низькою ціною. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.