Головна  →  Новини  →  16 березня 2018

Проведення кампанії Година Землі 2018

Проведення кампанії Година Землі 2018

Шановні керівники підприємств, установ, організацій та мешканці Подільського району міста Києва, 24 березня о 20:30 просимо приєднатися до акції «Година Землі 2018». Люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину, годину Землі, як символ стурбованості за майбутнє Планети та єдності у бажанні захистити природу.

Година Землі — щорічна міжнародна подія, котра проводиться останньої суботи березня і закликає господарства та комерційні установи вимкнути необов'язкове світло та електричні пристрої на одну годину, щоб стимулювати зацікавлення до потреби протидіяти зміні клімату.

Мета акції – привернути увагу до проблеми зміни клімату, щоб показати необхідність об’єднаних дій із людьми зі всього світу для боротьби з цією проблемою.

Всесвітня кампанія Година Землі стартувала у 2007 році,  її організатором виступає Всесвітній фонд природи  (WWF) в Австралії з метою привернути увагу до проблеми зміни клімату. У 2008 році ця успішна акція поширилась світом, у ній взяли участь більше 50 мільйонів людей у 35 країнах світу. Україна приєдналась до всесвітньої кампанії у 2009 році.

Година Землі 2017 року була безпрецедентним успіхом – приєднались більше 7000 міст у 187 країнах по всьому світу. Серед тих, хто підтримав подію, були мери міст Париж, Гонконг, Ріо-де-Жанейро, відомі політики, діячі культури та багато інших. В Україні до кампанії долучились більше 50 міст та містечок, у тому числі Київ, Одеса, Львів, Харків, Полтава, Кривий Ріг та інші. Планується поліпшити результати та розвинути цей успіх у 2018 році.

Окрім символічного вимкнення світла на 60 хвилин, кампанія наголошує на необхідності щоденних дій кожного громадянина, компаній та уряду у сфері енергоефективності, збереження навколишнього середовища, ощадливого використання природних ресурсів задля подолання проблеми зміни клімату і досягнення гармонії з природою. Крім того, цього року Година Землі в Україні робитиме акцент на зв’язку людини з природою і впливі наших споживчих звичок на планету.

У суботу, 24 березня 2018 року о 20.30 люди по всьому світу вимкнуть світло на одну годину, Годину Землі, щоб показати необхідність об’єднаних  дій для збереження природи нашої Планети.

Година Землі – всесвітній природоохоронний рух.

Разом ми маємо сили змінити світ. Приєднуйтеся!

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024