Головна  →  Новини  →  24 січня 2018

У Подільській райдержадміністрації обговорили антикорупційне законодавство (фото)

У Подільській райдержадміністрації обговорили антикорупційне законодавство (фото)

23 січня для працівників Подільської районної в місті Києві державної адміністрації та керівників комунальних підприємств провели короткостроковий семінар на тему: "Засади державної антикорупційної політики в Україні. Закон України "Про запобігання корупції".  

На початку семінару всіх присутніх привітав заступник керівника апарату Подільської РДА Олег Мукан, який нагадав про важливість своєчасного подання декларацій та змін до них.

Детально про вимоги щодо заповнення декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру, яку подаватимуть державні службовці та особи місцевого самоврядування цього року, розповів професор кафедри парламентаризму та політичного менеджменту НАДУ при Президентові України, кандидат юридичних наук, доцент Ростислав Марчук. Він дав роз’яснення щодо заповнення кожного з розділів документа та відповів на запитання учасників семінару, акцентував увагу на важливості та необхідності проведення таких навчань. 

Також впродовж семінару обговорили питання нормативно-правового регулювання системи запобігання корупції в Україні, відповідальності представників органів державної влади за корупційні правопорушення та інші.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024