Головна  →  Новини  →  24 січня 2018

На Контрактовій площі відновлять благоустрій після проведення культурно-розважальних заходів

На Контрактовій площі відновлять благоустрій після проведення культурно-розважальних заходів

На Контрактовій площі демонтовано купол цирку «Кобзов» та прибрано всі його допоміжні конструкції та обладнання Тривають роботи з ремонту асфальтового покриття та благоустрою території, на якій здійснював роботу цирк. Наразі підготовлено до відновлення отвори, що утворилися під час монтажу купола. Після підвищення температури повітря зазначені роботи буде завершено.

Балансоутримувач території комунальне підприємство ШЕУ Подільського району столиці відкрило контрольну картку на тимчасове порушення благоустрою. Як зазначають у підприємстві, без якісного виконання робіт з відновлення тротуару та асфальтового покриття на Контрактовій площі картку організаторам культурно-розважальних заходів не закриють.

Додамо також, що рух транспорту та паркування біля Києво-Могилянської академії відновлено у звичному режимі без звуження проїзної частини, як це було на час роботи цирку.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024