КМДА Київська міська державна адміністрація


14 березня 2024

РОЗПОЧАТО ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ЕСЕ ТА МАЛЮНКІВ «Я МАЮ ПРАВО НА ЖИТТЯ»

РОЗПОЧАТО ІІ ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС ЕСЕ ТА МАЛЮНКІВ «Я МАЮ ПРАВО НА ЖИТТЯ»

У березні-червні 2024 року Навчально-науковий інститут права та політології УДУ імені Михайла Драгоманова за підтримки міністерств і відомств проводить ІІ-ий  Всеукраїнський конкурс есе та малюнків «Я маю ПРАВО на життя»!

Конкурс – це відкритий захід, що проводиться з метою привернення уваги до порушених прав українських дітей і молоді, які постраждали від російської широкомасштабної збройної агресії проти України, розвитку відносин у різних сферах суспільного життя, пропаганди європейських цінностей і демократичних принципів.

Конкурс проводиться серед учнів і вихованців 8-11 класів закладів загальної середньої, позашкільної та початкової мистецької освіти, членів дитячих і молодіжних громадських організацій України.

Роботи (малюнки, есе) учасників Конкурсу приймаються в строк до 17 червня 2024 року.

Підсумки Конкурсу підбиватимуться у вересні 2024 року з організацією відповідної виставки робіт та нагородження переможців і призерів.

За додатковою інформацією прохання звертатися до організаційного комітету Конкурсу за телефоном: 068-472-64-14 або електронною поштою: [email protected]

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.