Головна  →  Новини  →  14 жовтня 2018

Привітання голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктора Смирнова з Днем захисника України

Привітання голови Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктора Смирнова з Днем захисника України

Шановні подоляни!

Щиро вітаю  вас зі святом мужності і патріотизму - Днем захисника України!

Це не звичайний святковий день у календарі, не тільки чоловіче свято. 14 жовтня ми вітаємо всіх, хто покликаний захищати свою Батьківщину, це свято кожного, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави.

У бойових діях на Сході нашої країни в лавах Збройних Сил України та інших військових формуваннях взяли участь близько тисячі подолян. Низький уклін всім землякам, хто захищє цілісність і суверенітет нашої держави. Велика вдячність і повага тим, хто сьогодні відстоює наш мир і спокій.

У День захисника України ми також вшановуємо пам’ять і схиляємо голови у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. На превеликий жаль, тільки з Подільського району 24 наших Героїв поклали свої життя, захищаючи національну єдність та територіальну цілісність держави. Світла пам’ять про них навіки житиме в наших серцях.

Особливих слів подяки заслуговують ветерани війни та військової служби, які поряд з молодими воїнами боронять нашу країну, передають свої знання і досвід молодому поколінню захисників.

У цей день ми також вітаємо всіх небайдужих та свідомих громадяни, які своєю працею, сумлінною професійною діяльністю, волонтерською роботою забезпечують захист нашої держави у всіх сферах життя. Честь і слава тим, хто зі зброєю в руках протистоїть ворогу на передовій лінії фронту і тим, хто самовіддано працює на благо та розвиток нашого району, міста, країни. Тим, хто допомагає бійцям на Сході, опікується родинами військовослужбовців та загиблих Героїв на місцях.

З нагоди свята вітаю усіх, хто носить високе звання захисника України! Від щирого серця бажаю добра, щастя, злагоди і благополуччя кожній родині. Здоров'я і довголіття ветеранам, успішної служби солдатам і офіцерам. Нехай це свято відважних і патріотичних людей завжди буде мирним і радісним!

Зі святом!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою Віктор Смирнов

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024