Головна  →  Новини  →  12 жовтня 2018

У Подільській райдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України (фото)

У Подільській райдержадміністрації відбулися урочисті заходи з нагоди Дня захисника України (фото)

У актовій залі Подільської райдержадміністрації відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України. У заході взяли участь учасники АТО, співробітники Подільського районного військового комісаріату, військовослужбовці підшефної військової частини, співробітники Подільської райдержадміністрації та комунальних підприємств району.

Перший заступник голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик привітав зі святом усіх, хто носить високе звання захисника України.

"Низький уклін всім, хто захищав цілісність і суверенітет нашої держави. Велика вдячність і повага тим, хто сьогодні дає відсіч агресорам і захищає наш щоденний мир і спокій.  В День захисника України ми також вшановуємо пам’ять і схиляємо голови у жалобі за тими, хто віддав життя за Україну. На превеликий жаль, 24 наших земляків-подолян поклали свої життя захищаючи національну єдність та територіальну цілісність держави. Світла пам’ять про них навіки житиме в наших серцях», - зазначив у своєму виступі перший заступник голови району. Також він передав щирі вітання від міського голови Віталія Кличка та його заступника Валентина Мондриївського всім присутнім в залі захисникам країни.

Захід завершився неперевершиеним концертом у виконанні Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024