Головна  →  Новини  →  21 вересня 2018

У Подільському районі привітали рятувальників з нагоди професійного свята (фото)

У Подільському районі привітали рятувальників з нагоди професійного свята (фото)

Сьогодні у кінотеатрі «Жовтень» відбулись святкові заходи з нагоди Дня рятівника України. В урочистій обстановці працівників Подільського районного управління ГУ ДСНС України у м. Києві привітали з їхнім професійним святом. На початку заходу присутні вшанували хвилиною пам’яті тих, хто загинув під час пожеж.

Привітати своїх колег прийшли представники Головного управління ДСНС України у м. Києві, колишні очільники управління, а також представники підприємств, які матеріально підтримують районний рятувальний підрозділ. Від Подільської райдержадміністрації в урочистих заходах взяв участь в.о. голови району Микола Дубовик. Звернувшись до присутніх, він зазначив: «Ваша праця є суспільно важливою і значущою. Ви першими прибуваєте на місце події і останніми її залишаєте. Хотів би висловити вдячність від себе особисто та від всіх подолян за вашу відвагу і самовідданість роботі. Нехай Бог береже вас під час виконання завдань і нехай кількість викликів завжди співпадає з кількістю повернень». Також Микола Дубовик вручив рятувальникам грамоти Подільської райдержадміністрації.

Наприкінці заходу всі гості переглянули фільм про нелегку рятувальну службу.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024