Головна  →  Новини  →  20 вересня 2018

Під час засідання оперативного штабу розглянули актуальні питання життєдіяльності району (фото)

Під час засідання оперативного штабу розглянули актуальні питання життєдіяльності району (фото)

Сьогодні, 20 вересня, в.о. голови Подільської райдержадміністрації Микола Дубовик провів засідання оперативного штабу з питань роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2018-2019 років та проведення робіт з благоустрою території Подільського району. Також в ньому взяли участь керівники комунальних підприємств району, самостійних структурних підрозділів райдержадміністрації, представники спеціалізованих обслуговуючих організацій.

Микола Дубовик почав засідання з обговорення питання щодо підготовки внутрішньобудинкових систем до опалювального сезону. Так, станом на 19 вересня із 722 будинків комунальної власності, акти готовності отримали 577, що становить 80%. Також за інформацією представника КП «Київтеплоенерго», до опалювального сезону готові всі освітні заклади району.

Крім того, у ході засідання обговорили звернення громадян стосовно роботи ліфтів, детально зупинившись на поломці за адресою: просп. Георгія Гонгадзе, 14. Як повідомив представник ТОВ «Майстерліфт», наразі вже закуплене необхідне обладнання і до кінця поточного тижня ліфт за зазначеною адресою буде введений в експлуатацію.

Під час засідання йшла мова й про будівництво скверу біля входу до станції метрополітену «Тараса Шевченка». З цього питання Микола Дубовик зазначив: «КП «УЗН Подільського району» постійно моніторити якість робіт з прокладення доріжок біля станції метро, щоб не було просідань і не виникла необхідність у проведенні ремонту після завершення будівельних робіт».

Підбивши підсумки засідання, головуючий надав відповідні доручення для виконання.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024