Головна  →  Новини  →  15 серпня 2018

У Подільській райдержадміністрації відбулася нарада з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

У Подільській райдержадміністрації відбулася нарада з питань комплексної реновації території Подолу (фото)

14 серпня у Подільській райдержадміністрації відбулася нарада з питань комплексної реновації території Подолу. Провів нараду голова Подільської райдержадміністрації Віктор Смирнов спільно із заступником міського голови Валентином Мондриївським.

Під час наради обговорили питання щодо доцільності облаштування пішохідного переходу на розі вулиць Костянтинівської та Нижній Вал.

Крім того, детально зупинились на необхідності демонтажу тимчасових споруд біля виходу/входу із станції метрополітену «Тараса Шевченка», оскільки до 15 серпня підприємці повинні самостійно демонтувати свої кіоски та надати пропозиції щодо альтернативного місця розташування. Як зауважив заступник міського голови Валентин Мондриївський, підприємці мають налагодити комунікацію між собою і обрати одне місце, яке б влаштувало всіх.

Йшла мова й про оновлення скверів, що на Контрактовій площі, та про реконструкцію фонтану «Самсон».

За результатами засідання сформовано відповідні доручення керівникам комунальних підприємств та обслуговуючих організацій, які необхідно опрацювати.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024