КМДА Київська міська державна адміністрація


13 серпня 2018

Оголошення Товариства з обмеженою відповідальністю «ТЕКІЛА ГОЛД» про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря

ТОВ «ТЕКІЛА ГОЛД"  повідомляє про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел існуючого об’єкту: автозаправна станція із кухнею для приготування їжі швидкого харчування (04080, м. Київ, Подільський район, вул. Кирилівська, 58).

В процесі діяльності АЗС із кухнею до атмосферного повітря потрапляють неметанові леткі органічні сполуки (бензин та вуглеводні насичені), акролеїн. Максимальний обсяг викидів забруднюючих речовин по АЗС складає 1,5 т/рік.

ТОВ «Юрком-Сервіс» розробило документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин, для отримання дозволів на викиди. За результатами розроблених документів встановлено відповідність викидів нормативам. Згідно з проведених розрахунків розсіювання забруднюючих речовин за програмою ЕОЛ встановлено, що концентрації забруднюючих речовин в атмосферному повітрі при експлуатації об’єктів не перевищують гранично допустимих концентрацій та мають безпечний вплив та стан атмосферного повітря.

Зауваження та пропозиції надсилати до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2, тел. (044) 226-20-26,  (044) 485-18-95, e-mail: [email protected].

Публікація в газеті «AvisoPlus» від 17 липня 2018 № 37.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.