Головна  →  Новини  →  9 серпня 2018

23 працівники агрокомбінату "Пуща-Водиця" Подільського району отримали квартири (фото)

23 працівники агрокомбінату "Пуща-Водиця" Подільського району отримали квартири (фото)

8 серпня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Віктор Смирнов разом з директором державного підприємства "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця" Віталієм Кадигровим вручили ордери на квартири 23 працівникам підприємства у рамках інвестиційного договору та на виконання спільного рішення адміністрації та профспілкового комітету підприємства.

Віктор Смирнов поспілкувався з присутніми та привітав їх з отриманням власного житла. «Приємно продовжувати таку традицію як вручення ордерів на квартири -  сьогодні знову 23 працівники підприємства отримають документи на власне житло. Щиро вітаю вас з отриманням нової домівки та бажаю, щоб в них панували тільки злагода, мир та лунав дитячий сміх», - звернувся до присутніх голова райдержадміністрації. Також він передав вітання від заступника голови КМДА Валентина Мондриївського, який особисто опікується цим питанням.

Директор державного підприємства "Науково-дослідний, виробничий агрокомбінат "Пуща-Водиця" Віталій Кадигров привітав колег з отриманням житла та подякував голові райдержадміністрації за співпрацю.

Нагадаємо, що впродовж останніх двох років ордери на житло вже отримали 70 працівників агрокомбінату.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024