Головна  →  Новини  →  20 червня 2018

Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами (фото)

Валентин Мондриївський поспілкувався з подолянами (фото)

19 червня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів особистий прийом громадян.

До нього звернулись мешканці будинку, що на провулку Полковому, стосовно погіршення тиску холодного водопостачання в будинку. Також на особистий прийом до голови райдержадміністрації приходив пенсіонер, який просив допомогти зареєструвати особистий гараж.

Після спілкування з мешканцями в райдержадміністрації Валентин Мондриївський провів виїзний прийом, питання якого стосувалося будівництва музичної школи на просп. Свободи,5.

«Оскільки думки мешканців щодо доцільності будівництва музичної школи на цій території розділилися, то необхідно додатково опрацювати це питання. Музична  школа – це навчальний заклад для дітей, тому треба особливо зважено підійти до прийняття  рішення. Проти волі киян ніхто йти не буде, але ж є й такі, що підтримують проект, їх теж треба почути», - сказав голова райдержадміністрації, спілкуючись з подолянами під час зустрічі. Також він додав, що зважаючи, що мешканці ініціювали збір підписів, то варто почекати результатів цього опитування.

Після завершення обговорення Валентин Мондриївський разом з депутатом Київради Вадимом Сторожуком поспілкувалися з мешканцями стосовно питання добудови зовнішніх мереж водопроводу та каналізації на вулицях Муси Джаліля, Чигиринській та Косенка. Начальник управління капітального будівництва, архітектури та землекористування Руслан Писарук розповів про роботи, які заплановано виконати в цьому році у межах виконання проекту.

За результатами особистого прийому зареєстровані відповідні звернення. Стосовно всіх порушених питань Валентин Мондриївський дав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації детально розглянути звернення громадян та допомогти у вирішенні проблемних питань.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024