Головна  →  Новини  →  25 травня 2018

Запрошуємо взяти участь у форумі-практикумі «Громадський бюджет 3. Секрети успіху»

Запрошуємо взяти участь у форумі-практикумі «Громадський бюджет 3. Секрети успіху»

30 травня киян запрошують взяти участь у форумі-практикумі «Громадський бюджет 3. Секрети успіху», який відбудеться в приміщенні Подільської райдержадміністрації о 18:00.

Впродовж 2-х годин громадскість Подільського району ознайомиться із новим Положенням про «Громадський бюджет» та практичними аспектами його реалізації на прикладах минулорічних успішних кейсів. Також авторам проектів нададуть практичні рекомендації щодо кожного етапу їх проходження.

На форум в якості спікерів запрошені представники Департаменту суспільних комунікацій, міської та районної робочих груп по громадському бюджету, групи із впровадження інформаційної кампанії громадського бюджету, автори успішних проектів та співорганізатори заходу громадська організація «Форум розвитку громадянського суспільства».

Цьогоріч багато інновацій в Громадському бюджеті, тому організатори розкажуть про деталі подачі проектів напрямку «Культура і спорт», адже минулий рік показав зацікавленість киян у цьому напрямку, про практичні аспекти застосування нового положення та інші особливості Громадського бюджету.

Реєстрація на захід за посиланням https://goo.gl/forms/NbQFQtUiOPkn0obq1

Офіційний захід на Фейсбук: https://www.facebook.com/events/131890427678641/

Офіційна сторінка спільноти авторів: https://www.fb.com/groups/public.budget.Kyiv.SPILNO/

Офіційний сайт Громадського бюджету: https://gb.kyivcity.gov.ua

Координатор форуму: Коваленко Олексій 091-988-7528

Адреса проведення:  Контрактова площа, 2, Подільська райдержадміністрація, 3-й поверх, актова зала.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024