Головна  →  Оголошення  →  24 травня 2018

Оголошення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря ТОВ «НОВИЙ КОМПЛЕКС»

Товариство з обмеженою відповідальністю «НОВИЙ КОМПЛЕКС» повідомляє про наміри отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря в процесі своєї діяльності за адресою: 04070, м. Київ, Подільський район, вул.  Костянтинівська, 71.

Предметом діяльності підприємства є надання в оренду та експлуатацію власного чи орендованого майна. Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу об’єкту на забруднення атмосферного повітря, та не потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

З метою отримання дозволу була проведена інвентаризація викидів забруднюючих речовин та розроблені документи, у яких обґрунтовуються обсяги викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами  цього підприємства. Після висловлювань побажань, Документи у яких обґрунтовуються обсяги викидів для отримання Дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, буде надано для затвердження у відповідних Державних органах.

У результаті проведення вищевказаних робіт встановлено, що на підприємстві налічується п’ять стаціонарних джерел викидів, а саме: труби руфтопів з газовим нагрівом. Потужність викидів по підприємству в цілому становить 0,020151 г/с та 34,089 т/рік ( в т.ч. величина викидів  діоксиду вуглецю 34,054  т/рік).

Нормативна санітарно-захисна зона для діяльності підприємства не встановлюється. Відповідно до проведених розрахунків розсіювання при одночасній роботі всіх джерел викидів максимальні розрахункові концентрації у приземному шарі атмосфери в частках ГДК по всім речовинах в зоні впливу підприємства нижчі від допустимих (1ГДК).

Зауваження і пропозиції направляти до Подільської районної в місті Києві державної адміністрації в м. Києві за адресою: 04070, м. Київ, Контрактова площа, 2 тел.(044) 226-20-26, (044) 485-18-95.

Публікація від 11-17 травня 2018 року № 18 (5239) в газеті «Експрес-об’ява».

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024