КМДА Київська міська державна адміністрація


15 травня 2018

Валентин Мондриївський поспілкувався з мешканцями району під час особистого прийому (фото)

Валентин Мондриївський поспілкувався з мешканцями району під час особистого прийому (фото)

15 травня голова Подільської районної в місті Києві державної адміністрації Валентин Мондриївський провів особистий прийом громадян.

До нього звернулась мешканка будинку, що на вул. Сальського, стосовно прискорення надання житла за пільговою категорією.

Також на особистий прийом голови райдержадміністрації приходив адвокат, який виступав в інтересах мешканки району з питання надання ордеру на квартиру.

Питання щодо асфальтування та освітлення прибудинкової території порушував мешканець, який проживає на вул. Вітряні гори.

Представників Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС ДИТЯЧІ МІСТЕЧКА» Україна турбувало питання оренди нежитлового приміщення.

Стосовно усунення наслідків зсуву Замкової гори біля будинку звертався громадянин, який проживає на вул. Воздвиженській.

Всього поспілкуватися з головою району прийшло 6 осіб.

За результатами особистого прийому зареєстровані відповідні звернення. Стосовно всіх порушених питань Валентин Мондриївський дав доручення керівникам структурних підрозділів райдержадміністрації детально розглянути звернення громадян та допомогти у вирішенні проблемних питань.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.