Головна  →  Новини  →  23 квітня 2018

У Подільському районі з’явилася «Алея милосердя» (фото)

У Подільському районі з’явилася «Алея милосердя» (фото)
20 квітня в Подільському районі з’явилася «Алея милосердя» до 100-річчя Товариства Червоного Хреста України. У лютому-березні в закладах освіти пройшла районна акція  «Милосердний до людей. Шанобливий до природи» по централізованому збору макулатури. До акції долучилися гімназія №257 «Синьоозерна», спеціалізована школа №271 з поглибленим вивченням інформаційних технологій, середня загальноосвітня школа №10, спеціалізована школа №17 з поглибленим вивченням математики, ліцей 100 «Поділ». Кошти, отримані від збору макулатури, переведені на благодійний рахунок Товариства для допомоги потребуючому населенню.
 
У продовження  вищевказаної акції учні – учасники акції були запрошені для висадження дерев на «Алеї милосердя» до 100-річчя Товариства Червоного Хреста України.
 
Учні спільно з волонтерами Червоного Хреста та КП УЗН Подільського району висадили 5 кленів та кущ калини біля Подільської районної організації Товариства Червоного Хреста України.
 
 
Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024