КМДА Київська міська державна адміністрація


24 квітня 2018

24 квітня подолян запрошують на презентацію дослідження "Поділ. Потенціал до громадотворення"

24 квітня подолян запрошують на презентацію дослідження "Поділ. Потенціал до громадотворення"

Аналітичний центр CEDOS в рамках проекту ГО "Хмарочос" "Підсилення сталих ініціатив громади Старого Подолу" за підтримки Pact Inc. запрошує на презентацію дослідження "Поділ. Потенціал до громадотворення".

Презентація відбудеться 24 квітня о 17:00 в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації ​за адресою: Контрактова площа, 2 (ІІІ поверх).

На презентації ви дізнаєтеся:

  • в чому, на думку мешканців, унікальність Подолу та його ресурс;
  • як жителі Подолу сприймають свою громаду, навколо яких питань люди в цих територіальних одиницях готові об’єднуватися;
  • що на Подолі варто зберігати і підсилювати: за що жителі люблять свій район;
  • чого в районі наразі не вистачає;
  • як вдало комунікувати з жителями району та залучати людей для вирішення проблем: де жителі готові сприймати інформацію про життя свого району, як люди ставляться до громадських організацій, чи мають досвід попереднього об’єднання, до вирішення яких проблем готові долучитися.

Спікери:

  • Марія Грищенко - автор дослідження, залучений аналітик CEDOS
  • Тарас Кайдан - представник ГО "Хмарочос"

Дослідження "Поділ. Потенціал до громадотворення" було проведене у 2017 році за спеціально розробленою саме для нього методологією. Попередню версію методології було апробовано "Інститутом міста" у Львові у 2016 році. Висновки дослідження спираються на результати опитування жителів Подолу, що проживають там довше двох років, а також на картографування цими жителями значимих для них ділянок району. Населення у результатах дослідження відображене рівномірно за параметрами статі і віку та з урахуванням рівномірності представлення умовних мікрорайонів Подолу.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.