Головна  →  Новини  →  24 квітня 2018

24 квітня подолян запрошують на презентацію дослідження "Поділ. Потенціал до громадотворення"

24 квітня подолян запрошують на презентацію дослідження "Поділ. Потенціал до громадотворення"

Аналітичний центр CEDOS в рамках проекту ГО "Хмарочос" "Підсилення сталих ініціатив громади Старого Подолу" за підтримки Pact Inc. запрошує на презентацію дослідження "Поділ. Потенціал до громадотворення".

Презентація відбудеться 24 квітня о 17:00 в актовій залі Подільської районної в місті Києві державної адміністрації ​за адресою: Контрактова площа, 2 (ІІІ поверх).

На презентації ви дізнаєтеся:

  • в чому, на думку мешканців, унікальність Подолу та його ресурс;
  • як жителі Подолу сприймають свою громаду, навколо яких питань люди в цих територіальних одиницях готові об’єднуватися;
  • що на Подолі варто зберігати і підсилювати: за що жителі люблять свій район;
  • чого в районі наразі не вистачає;
  • як вдало комунікувати з жителями району та залучати людей для вирішення проблем: де жителі готові сприймати інформацію про життя свого району, як люди ставляться до громадських організацій, чи мають досвід попереднього об’єднання, до вирішення яких проблем готові долучитися.

Спікери:

  • Марія Грищенко - автор дослідження, залучений аналітик CEDOS
  • Тарас Кайдан - представник ГО "Хмарочос"

Дослідження "Поділ. Потенціал до громадотворення" було проведене у 2017 році за спеціально розробленою саме для нього методологією. Попередню версію методології було апробовано "Інститутом міста" у Львові у 2016 році. Висновки дослідження спираються на результати опитування жителів Подолу, що проживають там довше двох років, а також на картографування цими жителями значимих для них ділянок району. Населення у результатах дослідження відображене рівномірно за параметрами статі і віку та з урахуванням рівномірності представлення умовних мікрорайонів Подолу.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024