Головна  →  Новини  →  18 квітня 2018

Валентин Мондриївський: «На Андріївському узвозі встановлено сучасну систему розпізнавання автомобільних номерних знаків, що унеможливить проїзд пішохідною зоною транзитних авто» (фото)

Валентин Мондриївський: «На Андріївському узвозі встановлено сучасну систему розпізнавання автомобільних номерних знаків, що унеможливить проїзд пішохідною зоною транзитних авто» (фото)

18 квітня під час традиційної наради на Андріївському узвозі обговорили питання пішохідного режиму вулиці та обмеження заїзду автомобілів на її територію.

«Задля забезпечення комфортного проживання мешканців цієї вулиці, а також безпечного пересування киян і гостей столиці на Андріївському узвозі встановлено сучасну систему розпізнавання автомобільних номерних знаків. Це унеможливить проїзд пішохідною зоною транзитних авто, оскільки в базу розпізнавання внесені номери автовласників, котрі проживають на вулиці та тих, що мають власність у зоні обмеження. Вже сьогодні на цій території працюють патрулі Муніципальної варти та поліції, які обмежують в’їзд та паркування інших авто», - зауважив голова райдержадміністрації Валентин Мондриївський, спілкуючись під час наради з подолянами.

Також він зауважив, що всі автомобілі, залишені на проїзній частині, будуть евакуйовані, а з мешканцями будинків з Андріївського узвозу, які проігнорують попередження, проведуть профілактичну роботу.

За результатами наради голова району надав відповідні доручення до виконання керівникам структурних підрозділів та комунальних підприємств району.

Наступна нарада відбудеться 25 квітня о 8:00 (зустріч біля Андріївської церкви).

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024