Головна  →  Новини  →  21 березня 2018

21 березня комунальні служби Подільського району продовжують прибирати територію від снігу (фото)

21 березня комунальні служби Подільського району продовжують прибирати територію від снігу (фото)

Комунальні служби продовжують роботи з прибирання снігу в Подільському районі. Так, 55 працівників комунального підприємства УЗН Подільського району обробляють піщано-соляною сумішшю доріжки в парках та скверах району, забезпечуючи зручність пересування пішоходів. До очищення від снігу балансових територій підприємства залучено 6 одиниць техніки. 

25 одиниць снігоприбиральної техніки та 35 працівників комунального підприємства ШЕУ проводять обробку доріг та тротуарів посипальними матеріалами. Наразі використано 75 т піщано-соляної суміші, солі - 181,5 т. Шляховики очищають сніг на підходах до підземних та наземних пішохідних переходів, зупинках громадського транспорту, які утримуються підприємством.

305 працівників та 10 одиниць техніки житлово-експлуатаційних дільниць прибирають прибудинкові зони та міждворові проїзди, очищають та обробляють протиожеледними матеріалами підходи до будинків, тротуари та інші території, що знаходяться на балансі підприємств. Використано 1,4 т піщано-соляної суміші.

Сьогодні, 21 березня, у Києві  хмарно з проясненнями, вранці помірний сніг, вдень місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 7-12 м/с, температура вдень близько 0°. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Перейти до спискуВерсiя для друку

 

                          


Інформація про місця укриття населення в підземному просторі Подільського району міста Києва у разі виникнення надзвичайної ситуації техногенного, природнього та воєнного характеру станом на 26.01.2024